- 16 Mayıs 2017
- Yayınlayan: Önder Zaman
- Kategori: Makale
İşletmelerin personel giriş ve çıkışları, personel maaş hesaplamaları, personel izinleri ve puantaj gibi konuları önemsemesi gerektiği gibi personelinin yemek yediği yemekhanelerin de giriş çıkışlarının kontrol altında tutulması büyük bir önem taşımaktadır.
Personellerin gün içerisinde toplamda kaç öğün yemek yediğinin, aylık, haftalık ve günlük raporlamaları elde edebilme, yemekhaneye yabancı herhangi bir kişinin girip girmediği gibi çeşitli bilgiler işveren için büyük bir önem taşımaktadır. Yemekhanelerin sağlıklı bir şekilde kontrolünün sağlanması işveren üzerindeki hem zaman kaybını hem de maliyet külfetini büyük bir ölçüde almaktadır. İşte, Runitek yemekhane kontrol sistemi de siz değerli müşterilerimize yemekhanenizi çok kolay bir şekilde kontrol etme açısından büyük kolaylıklar sunmaktadır. Önder Zaman firması olarak yemekhane sistemi projesini en kısa sürede gerçekleştirerek kullanımınıza hazır bir hale getirmekteyiz. Günümüzde işletmelerin önemli gider kalemlerinden biride yemekhanelerinde kontrolü sağlayamamaktan dolayı kaynaklanan problemlerdir. Yemekhane kontrol sistemleri çalışma prensibinin asıl hedeflediği amaç personel, öğrenci ve misafirlerin belirlenen zaman aralıklarında kendilerine tanımlanan kadar yemek yiyebilmesi ya da kontör uygulamaları ile daha önce ödedikleri miktar kadar yemek yemelerinin sağlanıyor olmasıdır.
Daha sonra kimlerin ne kadar yemek yediğinin öğünlere göre raporlanması ve satın alınacak veya hazırlanacak yemek miktarının bu verilere göre belirlenmesi ve yemek adeti hesaplama işlemi ile israfa sebep olan tüm faktörler önlenecektir.
Bir cevap yazın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.