- 16 Haziran 2017
- Yayınlayan: Önder Zaman
- Kategori: Makale
Yorum yapılmamış
Günlük sirkülâsyonun oldukça yoğun olduğu işletmelerde yemekhanelerin kontrol altında tutuluyor olması çok büyük bir önem arz etmektedir. Haksız öğün tüketimi hem işletme olarak sizi zarara sokacak hem de personel arasında huzursuzluğa sebep olabilecektir. Hem işletme çalışanlarının hem de işletme misafirlerinin ortak kullanım alanı olan yemekhaneye giriş çıkışları %100 güvenilir yemekhane otomasyonu aracılığı ile kontrol altında tutulur ise üzerinizdeki külfet otomatik olarak ortadan kalkmış olacaktır.
Yemekhane Otomasyonu ile Neler Yapılır?
- Dilediğiniz zaman kişi bazında, departman ve tüm personel bazında aynı zamanda tarih, saat ve dakika aralıklı olarak rapor alınabilmektedir.
- Günlük yemek ihtiyacı net olarak görülebilmektedir.
- Bu sistem sayesinde israf önlenir.
- Yemekhane giderleri doğru bir şekilde hesaplanır.
- Seçenekli yemek hakkı tanımlamaları yapılabilmektedir.
- Kişiye özel olarak hazırlanan otomatik fiş verildiği için bu sayede farklı otomasyonlar oluşturulabilmektedir.
- Personellere yiyebileceği öğün ve giriş sayısı atamaları yapılarak personellerin yemekhaneyi yalnızca belirlenen zamanlarda ve adetlerde kullanmaları sağlanmaktadır.
- Yemekhanelere yabancı girişler engellenmiş olur.
Yemekhane Otomasyonu Hangi Donanım Elemanlarından Oluşur?
- Turnike
- Mifare kart okuyucu ya da yüz tanıma cihazı veya parmak izi okuyucuları
- Yalnızca mifare kart
- Yemekhane yazılımı
- Yazılımın kurulacağı bilgisayar
- TCP/IP Network altyapısı
Bir cevap yazın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.