- 19 Mayıs 2017
- Yayınlayan: Önder Zaman
- Kategori: Makale
Bir işletmede faaliyet gösteren yemekhaneye giriş ve çıkışlar çeşitli şekillerde sağlanmaktadır. İşverenin istek ve talebine göre kartlı geçiş, parmak izli geçiş ya da yüz tanıma sistemi kullanılabilmektedir.
İşte bu geçiş sistemlerinden bir tanesi olan parmak izli geçiş sistemi de yemekhane kontrol sistemleri için kullanılabilecek en uygun uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sistem sayesinde işletmenizdeki yemekhaneye yabancı şahısların girişi engellenir. Aynı zamanda kart aktarımı da olamayacağı için yemekhaneden yalnızca hak sahipleri yararlanabilecektir. Yemekhane girişinde yer alan parmak izi cihazına daha önce tanıtılmış parmak izini okutan personel hakkı olan öğünü kolay bir şekilde yiyebilir ve bu bilgiler de sistemin veritabanına girilerek saklanır. Avantajı yemek yiyen kişinin doğru kişi olup olmadığı tespit edilebiliyor olmasıdır.
Ancak bu sistemlere kontör ve benzeri uygulamalar gerçekleştirilemez. Hijyen açısından özellikle hastane gibi ortamlarda parmak izli yemekhane kontrol sistemi birtakım sakıncalar doğurabilir. Önder Zaman firması olarak sizin mekânınıza uygun en iyi Runitek yemekhane kontrol cihazı seçimini yapacağız.
Bir cevap yazın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.